Lediga jobb

Vi söker driftiga installatörer för omgående anställning

Just nu befinner sig VVS-installatören i ett expansivt läge, där många kunder är i behov av våra tjänster. I och med det söker vi engagerade VVS-/servicemontörer för omgående anställning i Gävle. Vi söker dig som vill ingå i ett positivt team med hög servicekänsla, där vi samarbetar och skapar nöjda kunder varje dag.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna innefattar både montage och service hos våra kunder, vilket innebär t.ex. renovering, service och nyinstallation av hygiensystem, värmesystem och allt annat inom VVS. Hos oss arbetar du med varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. En dag installerar du en värmepump eller ett nytt badrum i en villa och en annan dag kanske du felsöker ett värmesystem åt kommunen.

Våra uppdrag riktar sig till privatpersoner, företag, privata fastighetsägare, kommuner i och omkring Gävle.

Vi söker just dig

Vi ser helst att du redan idag har erfarenhet av VVS-/servicemontage eller likvärdigt och har VVS-certifikat och säker vatten.

Vi söker dig som:

.

Vi är ett ungt och positivt gäng och för oss är din personlighet viktig. Utöver det ställer vi krav på att du har B-körkort.

Nu är det bara att skicka in din ansökan på mail till info@vvsinstallatoren.se eller ring direkt Anders Nilsen på telefon: 070-229 75 26

Välkommen att börja jobba hos oss på VVS-installatören!

.

.

.

.

.

.

En rekrytering i samarbete med Adressleverantören i Sverige AB